AP ۱۴۰۳ وری ۱۳ ۱۲:۰۶
Journalist ID: 5513
News ID: 85431902
T T
۰ Persons
مراسم احیای شب بیست‌و یکم ماه رمضان در امنیت کامل برگزار شد

کابل- ایرنا- مراسم شب بیست‌و یکم قدر در مساجد و مصلاهای شهر کابل و ديگر ولايات، با حضور پرشور و معنوی شب‌زنده داران کابل در امنیت کامل برگزار شد.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایرنا در کابل، در شب بیست‌و یکم ماه مبارک رمضان، دومین شب از شب‌های قدر و سالروز شهادت مولای متقیان امیرمئومنان حضرت علی(ع)، شهروندان کابل به دعا و نیایش و همچنین عزاداری پرداختند.

این شب نیز مانند شب نوزدهم، با برنامه‌هایي همچون نماز صد رکعتی، دعای پرفیض جوشن کبیر، سخنرانی، ذکر مصیبت، قرآن بر سرگرفتن، دعا‌ها و اذکار به پایان رسید.

از این میان مسجد جامع خاتم النبیین(ص) زینبیه کارته چهار و مصلای اباصالح المهدی در غرب کابل، بیشترین شرکت کنندگان را در مراسم شب‌ زنده‌داری به‌خود اختصاص داده بود.

شرکت کنندگان در این شب استثنایی، با عظمت‌و پرفیض تا به دم صبح، با پروردگار خود به راز و نیاز پرداخته و برای جبران فرصت‌های از دست داده در زندگی و محو گناهان به درگاه خداوند رو آورده و طلب مغفرت کردند.

حجت الاسلام محمد جاوید سروری، یک تن از علمای دین در کابل، در صحبت با خبرنگار خبرگزاری ایرنا در کابل، به فلسفه شب‌های قدر پرداخته و گفت: یکی از فلسفه‌ی شب قدر، قدرشناسی این ظرف‌ زمانی مهم است که باید این فرصت از دست انسان نرود و آنچه در توان دارد برای تقرب به خداوند و شفافیت روح خویش تلاش کند.

به گفته سروری، شب قدر در حقیقت به جویبار زلالی می‌ماند که انسان خود را در آن شستشو داده و از زنگار گناه و معصیت پاک می‌کند.

او همچنین اظهار داشت: انسان مومن در شب‌های قدر تنها روی یک چیز تمرکز دارد و آن رحمت واسعه خداوند است که هر لحظه ممکن است شامل حال او شود و به رستگاری برسد. 

در همین حال سید مقتدا حسینی، یک‌تن از شرکت کنندگان مراسم و احیای شب قدر به ایرنا، گفت: این شب حالت انسان را دگرگون می‌کند، مخصوصاً اگر بتوان فرصت خلوت چند دقیقه‌ای با خداوند پیدا کرد.

به گفته او شب قدر تنها یک شب است که خداوند آن را در میان چند شب از ماه مبارک رمضان محتمل گذاشته، از این جهت مسلمانان سه شب و گاهی نیز چهار شب را احیاء می‌کنند تا آن شب حقیقی قدر را درک کنند.

به گزارش ایرنا؛ شبهای قدر که از میان شب‌های سال یک فرصت معنوی طلایی برای بندگان خدا است، همه ساله از سوی بسیاری از مسلمانان جهان احیاء و بزرگداشت می‌شود.

پایان پیام/

۰ Persons

Your Comment

You are replying to: .