AP ۱۴۰۳ کب ۴ ۲۱:۳۴
Journalist ID: 5494
News ID: 85759273
T T
۰ Persons
ملا برادر خواستار آغاز کارعملی پروژه‌های لین برق ۵۰۰ کیلوولت و پروژه افغان-ترانس شد

کابل- ایرنا- معاون اقتصادی دولت سرپرست افغانستان خواستار آغاز کارعملی پروژه‌های لین برق ۵۰۰ کیلوولت و پروژه افغان-ترانس شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایرنا در کابل؛ دفتر رسانه‌ای معاونیت اقتصادی دولت سرپرست افغانستان امروز شنبه۴ حوت در خبرنامه‌ای اعلام کردند که ملا برادر در جریان سفر خود به اوزبیکستان، در دومین نشست مشترک باجمشید خوجه‌یوف معاون نخست‌وزیر آن کشور در مورد همکاری‌های مشترک در زمینه‌های مختلف میان افغانستان و اوزبیکستان گفتگو کردند.

ملا برادر، گفت: ملت‌های افغانستان و اوزبیکستان مشترکات دینی، تاریخی، فرهنگی و قومی دارند، و این مشترکات بنیادین در طول تاریخ تاثیر مثبتی بر روابط سیاسی و اقتصادی دو کشور داشته است.

وی افزود: با حاکمیت امارت اسلامی ، روابط تجارتی میان دو کشور به طور روز افزون در حال افزایش و تقویت است

و لازم است که هر دو طرف برای توسعۀ بیشتر آن به همکاری مشترک بپردازند.

ملا عبدالغنی برادر آخوند برای توسعه روابط تجارتی میان کابل و تاشکند بر فراهم کردن تسهیلات لازم برای انتقالات بانکی از سوی بانک مرکزی اوزبیکستان، افزایش همکاری در زمینه افزایش

ظرفیت سکتور بانکی افغانستان، استفاده از پول ملی دو کشور در معاملات تجارتی، وصل شدن سریع سیستم‌های گمرکی در مرز دو کشور، فراهم ساختن تسهیلات در انتقال کالاها به بازار مشترک به تاجران افغان، لغو مجوزهای تجارتی در برابر تجاران افغان، فراهم آوری تسهیلات ویزه برای تجاران افغان و آغاز کار عملی توافقنامه‌های همکاری در زمینۀ هایدرو کاربون‌ها و معادن با کشور اوبیکستان تأکید کردند.

معاون اقتصادی دولت سرپرست از اوبیکستان خواست که کار عملی پروژه‌های لین برق ۵۰۰ کیلوولت و پروژه افغان-ترانس هر چه زودتر آغاز نماید وامارت اسلامی در این زمینه برای هر نوع همکاری آماده است.

ملا برادر همچنان از سرمایه‌گذاران اوزبیکستان دعوت کرد تا در بخش‌های مختلف افغانستان سرمایه‌گذاری کنند و به آنها اطمینان داد که تمامی تسهیلات لازم را برای آنان فراهم خواهند کرد.

جمشید خوجه‌یوف معاون نخست‌وزیر اوزبیکستان، در این زمینه از همکاری کامل اوزبیکستان اطمینان داد و گفت: تاشکند در تمامی زمینه‌های اقتصادی آماده همکاری با کابل است.

خبرنامه افزود: کمیته‌های تخنیکی هر دو طرف در زمینه‌های سرمایه‌گذاری در تجارت، ترانزیت، معادن و صنعت، ساخت و توسعه شبکه‌های خط آهن در افغانستان، همکاری‌های بانکی و شماری از عرصه‌های دیگر اقتصادی به کار خود ادامه خواهند داد.

پایان پیام/

۰ Persons

Your Comment

You are replying to: .