کابل- ایرنا- سرپرست سفارت افغانستان در اسلام‌آباد با ابراز خرسندی از تعمیق روابط دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران در دوره آیت‌الله رئیسی، شهادت ایشان را یک خلاء بزرگ دانست و تاکید کرد: رئیس جمهور فقید ایران نقش حائز اهمیت و موفقی را برای صلح و رفاه منطقه ایفا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایرنا؛ سردار احمد شکیب سرپرست سفارت افغانستان مقیم پاکستان در حاشیه مراسم امضای دفتر یادبود شهدای سانحه سقوط هلیکوپتر رئیس جمهور، در سفارت ایران در اسلام‌آباد به خبرنگار ایرنا گفت: به نمایندگی از مردم و حکومت اسلامی افغانستان مراتب تسلیت و همدردی خود را با دولت و ملت ایران درپی شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهانش اعلام می‌کنیم.

وی افزود: شهادت رئیس جمهور و وزیر امور خارجه ایران یک حادثه بسیار اندوهناک و دشوار است، از خداوند متعال علو درجات را برای شهدای عزیز و صبر و شکیبایی را برای بازماندگان و ملت جمهوری اسلامی ایران مسألت می‌نماییم.

سفیر دولت سرپرست افغانستان در پاکستان اظهار داشت: روابط حکومت سرپرست افغانستان با ایران در دوره جناب رئیسی پیشرفت قابل توجهی داشت و ما شاهد شکوفایی همکاری‌های دوجانبه در بخش‌های مختلف از جمله تجارت و روابط مردمی هستیم.

وی ابراز امیدواری کرد که دو ملت ایران و افغانستان در آینده نیز به صورت منسجم و یکپارچه برای توسعه روابط خود تلاش خواهند کرد تا بتوانیم رفاه و صلح را برای منطقه‌ به ارمغان بیاوریم.

سردار احمد شکیب نقش رئیس جمهور فقید ایران در منطقه را بسیار حائز اهمیت و موفق توصیف کرد و گفت: معتقدیم فقدان درگذشت آیت‌الله رئیسی یک خلاء بزرگ است و امیدواریم جانشین ایشان بتواند این مسیر را مانند قبل ادامه دهد.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی خادم‌ الرضا (ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه 30 ثور 1403 در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح بند آبی قیز قلعه‌سی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان ولایت آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شده بود، به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل شد.

آیتالله آل هاشم، نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی والی ولایت آذربایجان شرقی، سردار سید مهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیس‌جمهور و تعدادی از محافظین و خدمه چرخبال از سرنشینان هلیکوپتر حامل رئیس‌جمهور، جمهوری اسلامی ایران بودند.

پایان پیام/