کابل- ایرنا- والی ولایت بامیان، شب‌های قدر را سنت پیامبر اسلام(ص)، طریقت سایر انبیای عظام و نماد اخوت اسلامی عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایرنا در کابل؛ دفتر مطبوعاتی ولایت بامیان، امروز شنبه، 11 حمل، در خبرنامه‌ی اعلام کرد که همزمان با شب نوزدهم ماه مبارک رمضان، مصادف با شب‌های نزول قرآن کریم و ضربت خوردن حضرت امام علی(ع)، مولوی عبدالله سرحدی، والی این ولایت، مستقیماً از مراسم شب قدر نظارت کرد.

بر اساس خبرنامه، والی بامیان ضمن گزمه شبانه، در مسجد جامع مرکز شهر بامیان حضور یافته و در جمعی کثیری از احیاء کنندگان شب قدر سخنرانی کرده و گفت: امام علی(ع) و فرزندانش زحمات زیادی را برای دین مبین اسلام متقبل شدند و در راه خدا خون شان را دادند و آنها امروز افتخار جوامع اسلامی هستند.

او همچنین افزود: فاطمه زهرا(س) همسر علی(ع) و دخترش زینب کبری(س)، برای زنان مسلمان الگوی حجاب و کرامات اسلامی هستند و بدون شک اگر دختران و زنان ما جایگاه فاطمه زهرا(س) را بفهمند، هیچ وقتی از خانه‌های شان بی‌حجاب بیرون نمی‌شوند و همیشه از دستور خدا و قرآن اطاعت و پیروی می‌کنند.

سرحدی با بیان اینکه شب زنده‌داری و احیای شب‌های قدر طریقت رسول اکرم و انبیاء الهی و نماد اخوت اسلامی است، افزود: عزت مسلمانان در اتحاد مسلمانان بوده و یکی از راه‌های ایجاد اخوت، اتحاد و یکپارچگی در بین مسلمانان‌ سراسر جهان و به دست آوردن عزت و اقتدار جهانی، رو آوردن مسلمانان به‌دستور قرآن، سنت رسول خدا(ص) و احیای شب‌های قدر و سایر اعیاد و مراسمهای دینی می‌باشد.

سرحدی در پایان به عموم مردم و به‌خصوص احیا کنندگان شب‌های قدر در ولایت بامیان اطمینان داد: مساجد و تکایایی که شب‌های قدر در آن احیا می‌شود، تحت تدابیر شدید امنیتی، کشفی و نظارت مستقیم رهبری اداره محلی این ولایت قرار دارند و شهروندان از این ناحیه هیچ‌گونه نگرانی نداشته باشند و با خیال آسوده می‌توانند شب‌های قدر را احیا نموده و مشغول عبادات‌شان باشند.

پایان پیام/