به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایرنا در کابل؛ مساجد کابل در شب نوزدهم ماه رمضان، شب ضربت خوردن مولای متقیان حضرت علی(ع) شاهد حضور گستردهای اشتراککنندگان بود.
شب زندهداران با قلبهای مملو از امید و آرزو بهدرگاه رب بینیاز رو آورده و با قرآن بر سرگرفتن، اقامه نماز، دعای مبارکه جوش کبیر، ادعیه، اوراد و اذکار مأثوره از سوی معصومین(ع) حاجتهای شان را از خداوند خواستند.
حجتالاسلام محمد علی عطایی، یکتن از عالمان دین در صحبت با خبرنگار خبرگزاری ایرنا در کابل، گفت: شب قدری امسال در مسجد جامع اهلبیت(ع) و سایر مساجد و مصلاهای شهر کابل بهمراتب پرشکوهتر و گستردهتراز سال گذشته برگزار شد.
به گفته او، از آنجای که شب قدر یک ظرفزمانی منحصر بهفرد ازنگاه معنوی میباشد، مسلمانان در دعاهایشان بیشتر، بر اساس روایات وارد شده از معصومین(ع)، روی مسائل مهم و حساس، مانند دعا برای سلامتی و ظهور امام زمان(ع)، عاقبتبخیری مسلمانان و سربلندی اسلام تمرکز میکنند.
او تاکید کرد که دعا و خواستن از درگاه خداوند، به ویژه در شبهای مبارکه قدر، لازمه بندگی است، اما اجابت دعا و برآورده شدن حاجات مومنین مربوط به پرودگار عالمیان میباشد که بر اساس مصحلت بندگانش عمل خواهد کرد.
در همین حال، سید مرتضی هاشمی، از شهروندان کابل نیز در صحبت به ایرنا اظهار داشت: در شب قدر برای خود، خانواده و تمام مسلمانان دعا میکنیم و طبق سنت پیامبر(ص) و ائمه معصومین(ع) و هدایات امام مسجد، اعمال شب قدر را به ترتیب و یک نظم خاصی انجام میدهیم.
او که هنوز نوجوانی بیش نیست، میگوید: در شب نوزدهم و شب ضربت خوردن حضرت علی(ع) که احتمال میورد شب قدر هم باشد، برای خلاصی مردم مظلوم فلسطین، به ویژه نوار غزه از دست رژیم خونخوار صهیونیستی دعای مخصوص کرده است.
به گزارش ایرنا؛ شب قدر که میان سه شب از شبهای ماه مبارک رمضان، نوزدهم، بیستو یکم و بیستو سوم محتمل است، همه ساله از سوی مسلمانان در سراسر جهان و همچنین در افغانستان، با برنامههای مختلف گرامیداشت میشود.
پایان پیام/