AP ۱۴۰۳ مرغومی ۱۵ ۲۰:۰۲
Journalist ID: 5624
News ID: 85710291
T T
۰ Persons

Tags

ننگرهار سالانه ۲۰۰ متریک تُن گوشت ماهی تولید می‌کند

کابل- ایرنا- وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دولت سرپرست افغانستان از افزایش تولیدات گوشت ماهی در ولایت ننگرهار خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایرنا در کابل؛ مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دولت سرپرست افغانستان امروز‌ شنبه ۱۵ جدی، در خبرنامه‌ای اعلام کردند که بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، فارم‌های ماهی در این ولایت سالانه ۲۰۰  متریک تُن گوشت ماهی تولید می‌کنند.

مولوی محمد ولی محسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار گفت: ۱۰۰ فارم پرورش ماهی در این ولایت فعال است که بر اساس آن برای نزدیک به ۳۰۰ شهروند زمینه اشتغال فراهم شده است.

وی افزود: تولیدات ماهی کنونی برای تامین نیازهای ننگرهار کافی نیست، اما تلاش‌ها برای انکشاف این قسمت ادامه دارد.

وی به انگیزه سرمایه‌گذاران اشاره کرد و سرمایه‌گذاری را برای خودکفایی در تولید گوشت ماهی ضروری دانست. رئیس زراعت ولایت ننگرهار، گفت: برنامه‌ریزی برای ایجاد جوجه‌کشی برای تولید بچه ماهی وجود دارد تا نیازهای این بخش در داخل تامین شود و روزانه نزدیک به ۱۰ تُن گوشت‌ماهی از پاکستان از طریق تورخم به ننگرهار وارد می‌شود.

به گزارش ایرنا؛ ننگرهار از نظر زراعت و مالداری یک ولایت مهم است که در کنار تولید ماهی، پروژه‌های زیادی را برای رشد در سایر مناطق نیز اجرا می کند.

پایان پیام/

۰ Persons

اخبار مرتبط

Your Comment

You are replying to: .